Koken en Varen

SAMEN KOKEN, VAREN & GENIETEN.

In onze oergezellige kookstudio maak je onder de enthousiaste leiding van Nico de Kookminister een optocht van wereldse kleine gerechten, niet alleen uit Spanje, maar overal vandaan.

Koude en warme gerechten van vis, vlees en vegetarisch, zoals:

  • sinaasappeltje met zonnige salade van appel, mango en zelfgerookte eendenfilet
  • komkommerbakjes gevuld met rillette van makreel
  • tomaatjes gevuld met tartare van zalm
  • pittige spaanse vleesballetjes
  • hartige taarten met mediterraanse gegrilde groenten en kerstomaatjes
  • zalm taart met wilde spinazie en pijnboompitten
  • kaastaart met peer honing en noten
  • griekse salade
  • als dessert een franse kersen-clafoutistaart en salade van vers fruit

 

Wat is Tapasboot kookworkshop?

Na het koken schepen we in en dan kan het grote genieten beginnen!

Kapitein Warbout vaart met zijn boot langs de mooiste plekjes van de Vlietlanden. Hij vaart ook langs de Trekpadkade waar lang geleden de paarden liepen die de boten voorttrokken. Hier mogen jullie lekker uitrusten en genieten van de natuur en van alle zelfgemaakte lekkernijen.

Benieuwd naar onze all-in tarieven?
Even bellen graag, dan maken we een offerte op maat (t 010-5910635)
(prijs is afhankelijk van de groepsgrootte, indicatie bij 20 personen is de prijs van de boottocht € 7,50 p.p.)

Minimum aantal deelnemers is 10 personen en maximum 50 personen.

 

Reserveren

resveerknop2