Voor wie en hoe

Voor wie

Kokkerellen is voor iedereen; van 8 tot 80. Het is een ideale activiteit als een groep SAMEN iets wil DOEN. Een unieke combinatie van een activiteit en heerlijk eten ineen.

Het kan zijn voor een verjaardag, een vrijgezellenavond, een jubileum, een bedrijfsuitje of vul maar in. Van topsporters tot burgemeesters, van directies tot tomatenplukkers en bouwvakkers hebben al gekookt bij de Kookminister.

Er is voor elk wat wils, want ben je geen kook-STER, wordt dan de sfeermaker van de avond. Deel amuse-hapjes uit, schenk drankjes in voor de koks of draai verzoeknummers op onze retro-platenspeler in de gezellige kookboekenbibliotheek achter in de kookstudio.

 

Hoe

Na een welkomstdrankje legt Nico de Kookminister het verloop van de avond uit. Dan gaan de kokschorten om en koksmutsen op. Kookteams worden samengesteld. De stemming stijgt al …… er wordt druk overlegd. Wie gaat wat maken en met wie?

Eerst handen wassen en dan begint het kookavontuur. Je gaat met elkaar aan de slag in de sfeervolle kookstudio en intussen houdt Nico, de keukencoach, alles nauwlettend in het oog en geeft iedereen aandacht.

Het ruikt naar de heerlijkste geuren die je doen watertanden en er wordt gretig gesmuld van de warme hapjes die net uit de oven komen. Er ontstaat een kook-flow in de keuken. Het sist, borrelt en pruttelt van de sfeer, die al snel tot het kookpunt stijgt.

Na zo’n anderhalf uur koken, gaan we tegelijkertijd aan tafel. Vervolgens geven de makers, tijdens het presenteren van hun gerecht, een smakelijke voordracht hoe alles tot stand is gekomen. Iedereen smult van de uitleg en van de gerechten.

Als besluit wordt de avond door de Kookminister kruidig samengevat. De recepten samen met de actiefoto’s die van jullie zijn gemaakt, worden per email toegestuurd.

Terug naar diensten