Kook-teambuilding

Samen koken is de meest ontspannen vorm van teambuilding.
Een leuke avond beleven én tegelijkertijd bouwen aan een team.
Allemaal ingrediënten die je vindt in een kook-teambuilding bij de Kookminister!

Jullie gaan in de kookstudio in teams aan de slag. Alles is er wat je maar nodig hebt om mooie gerechten te maken. Volop verse ingrediënten van vis en vlees, zuivel en kruiden. Er is een kookbibliotheek met stapels kookboeken om inspiratie op te doen. Op een ontspannen manier stuurt Nico, de Kookminister, de deelnemers. Laat ze met elkaar overleggen, kiezen en koken.
Iedereen wordt zo geprikkeld om met elkaar samen te werken en zijn inzet en creativiteit te tonen en waar nodig geeft de Kookminister nuttige wenken en kookwijsheden.

Na afloop geeft de Kookminister een kruidige samenvatting over hetgeen hem die avond is opgevallen.

Optioneel

Al naar gelang de doelstellingen die je wilt bereiken met je team kunnen we ons bij laten staan door een professionele coach in de persoon van Patrick Schriel, Personal&Executive Coach (www.patrickschriel.nl).
Voorafgaand aan de kook-teambuilding doet hij een korte DISC-analyse* in een culinaire spelvorm.

Ben je tijdens het koken meer een beslisser of een beïnvloeder? Zit je liever in de uitvoering, of ben je juist een bedenker? Is resultaat belangrijk voor je, of juist de samenwerking?
En ga je direct aan de slag, of neem je juist meer tijd? Met deze DISC kook-teambuilding vergroot je de kennis van je gedrag en dat van je collega’s.
Tijdens en na het koken maken we dan aan de hand van DISC direct een vertaling naar de praktijk van het team.

Meer weten over de DISC kook-teambuilding? Neem gerust contact op met ons via telefoon 010-5910635 of vul het contactformulier in.

 

resveerknop2

Terug naar diensten